Tko smo mi?

Studio Exit je mlada tvrtka osnovana 2012 godine, koja se sastoji od skupine mladih informatičara koji imaju dugogodišnje iskustvo stječeno radom u istim ili sličnim tvrtkama.

Odlučili smo pokrenuti samostalan projekt da bi ponudili našim klijentima kvalitetne i moderne stranice, a svoj prolaz na tržište vidimo u činjenici da našim klijentima nudimo vrhunsku kvalitetu uz dosta niže cijene u odnosu na konkurenciju.
Smatramo da na tržištu postoji previše web dizajn tvrtki koja iskorištavaju neznanje svojih klijenata i naplaćuju znatno iznad neke prihvatljive cijene.

Neka sve navedeno bude dovoljan razlog da nas kontaktirate i zajedno pronađemo najidealnije rješenje na obostrano zadovoljstvo.

Vrhunski kvalitet uz najniže cijene... KONTAKTIRAJTE NAS

Što nudimo?

Primarna djelatnost Studia Exit je izrada web stranica, CMS (Content management system) rješenja.
Uz to radimo i mobilne stranice, facebook stranice, optimizaciju web stranica za Internet tražilice "SEO" te izradu logotipa i kompletnih knjiga standarda.

Prilikom izrade Internet stranica posebnu pozornost posvećujemo estetici koju smatramo jednim od bitnih čimbenika Vaše prezentacije na Internetu. Vjerujemo da svaka prava web stranica ispunjava svoju svrhu ukoliko sadrži najnovije informacije i ukoliko vlasnicima i posjetiteljima omogućuje komunikaciju na svim razinama.

Nudimo vam cjelovitu uslugu, od dizajna prilagođenog sadržaju i funkcionalnosti, do pomoći u registriranju željene domene, zakupu potrebnog prostora na web poslužiteljima (serverima) i na kraju u njihovom tehničkom i sadržajnom osvježavanju.